کارگاه اموزشی تغذیه ورژیم درمانی دربیمارستان شهید رجایی گچساران برگزارشد .
Normal 0 false false false EN-US X-NONE FA
به گزارش روابط عمومی بیمارستان شهید رجایی گچساران ؛ کارگاه اموزشی تغذیه ورژیم درمانی توسط کارشناس تغذیه این بیمارستان امروزسه شنبه 5اذر برگزار گردید.
محبوبه کوهکن گفت: افراد باید الگوی غذای سالم را رعایت نمایند، به گونه ای که سه وعده غذایی و دو وعده میان وعده از پنج گروه غذایی متنوع ( مصرف نان و غلات ، سبزی و میوه ، شیر و لبنیات ، گوشت و حبوبات و انواع روغن و چربی های سالم )را در برنامه روزانه خود بگنجانند سالم در تاریخ 5 اذر ماه در راستای اطلاع رسانی وارائه الگوی غذای سالم، ویژه تمام پرسنل این بیمارستان برگزار شد.
کارشناس تغذیه بیمارستان شهید رجایی گچساران در حاشیه برگزاری این کارگاه عنوان داشت: با توجه به تغذیه سالم و به منظور افرایش سطح آگاهی پرسنل بیمارستان ، امروز کارگاه تغذیه را برگزار نمودیم
وی در خصوص دیگر برنامه های بیمارستان درخصوص تغذیه سالم افزود: افراد باید الگوی غذای سالم را رعایت نمایند، به گونه ای که سه وعده غذایی و دو وعده میان وعده از پنج گروه غذایی متنوع ( مصرف نان و غلات ، سبزی و میوه ، شیر و لبنیات ، گوشت و حبوبات و انواع روغن و چربی های سالم )را در برنامه روزانه خود بگنجانند
گفتنی است در این کارگاه محبوبه کوهکن کارشناس تغذیه این بیمارستان در خصوص بحث تغذیه و ترویج الگوی غذای سالم ، مطالب مفیدی ارائه نمود که اهم آن به شرح زیر است:
• بیان خطرات اضافه وزن و فواید کاهش وزن
• ارائه شاخص استاندارد توده بدنی و تناسب قد و وزن
• تاکید بر کاهش مصرف چربی ها ، قند و شکر ، نمک و کنترل میزان روغن مصرفی
• افزایش مصرف سبزیجات ، میوه جات ومواد فیبر دار
• انجام حرکات ورزشی و فعالیت بدنی حداقل سه بار در هفته به منظور افزایش متابولیسم بدن
کوهکن تصریح کرد: مهمترین عامل در کاهش وزن افراد ، تغییر شیوه زندگی با رعایت رژیم غذایی سالم ، رفتار درمانی درست و فعالیت بدنی منظم می باشد.
به گزارش وب دا: این کارگاه اموزشی با همکاری سوپر وازیر اموزشی با تعداد 80نفرشرکت کننده از پرسنل درمان واداری این بیمارستان در نمازخانه بیمارستان برگزارشد .21/142